Meč 10. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

15.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kabel (Novi Sad) – Radnički 1912 (Sombor) (nedelja, 16. oktobar, 10:00)

Meč 10. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

U Srpskoj ligi – grupa Vojvodina gotovo od početka lider je Radnički iz Sombora koji se u prošlom kolu osamio na vrhu. Pobedili su Somborci u prošlom kolu Borac iz Šajkaša, ali i iskoristili poraz Jedinstva u Staroj Pazovi od neugodnog Podunavca i sada najbližem rivalu beže četiri boda.

Posle nerešenog ishoda na gostovanju u Kuli, Somborci su pobedili Borac i nastavili seriju bez poraza, a u ovom kolu gostovaće u Novom Sadu ekipi Kabela koji je u naponu formu. Novosađani su u poslednja četiri kola zaradili 10 bodova, vezali su pobede nad Bačkom kod kuće, Dinamom u Pančevu i Naftagasom kod kuće, a u prošlom kolu su odigrali nerešeno na teškom gostovanju u Odžacima.

Zato je Novi Sad jedna od potencijalnih „mina“ za lidera koji ima imperativ pobede za nastavak dobrog niza.

Republika

Foto:  

 

U nedelju, 16. oktobra od 10:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite meč Srpske lige – grupa Vojvodina, između novosadskog Kabela i Radničkog 1912 iz Sombora.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading