FINALE KUPA: Borba za trofej u Pančevu!

Autor:

Sport

11.10.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 12. oktobra kod hale sportova na Strelištu igra se finale kupa grada Pančeva. U finalu se sastaju ekipa Voja Gačić i tim Mladosti iz Vojlovice. Početak meča zakazan je za 15:30.

FINALE KUPA: Borba za trofej u Pančevu!

Foto: FK Voja Gačić

Ove godine je specifična situacija u kupu na teritoriji grada Pančeva. Finalisti su ujedno i jedine ekipe koje su se prijavile za nadmetanje u kupu.

Nominalni domaćin sutrašnjeg meča takmiči se u Opštinskoj ligi. U konkurenciji od devet timova deli prvo mesto sa još četiri ekipe sa po 12 bodova.

U finale kupa ekipa Voja Gačić ulazi posle niza od tri pobede u prvenstvu. Njihov sutrašnji rival iz Vojlovice takmiči u višem rangu. Mladost igra Drugu južnobanatsku ligu. Zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 13 bodova. Poslednjih pet mečeva u ligi ostvarili su tri poraza i dve pobede. Upravo te dve pobede su i poslednja dva meča pred sutrašnju borbu za trofej.

Izjavu o sutrašnjem meču dao je i trener ekipe Voja Gačić, Miodrag Gačić

- Očekujem čvrstu fudbalsku utakmicu, i dobru igru svog tima. Naravno nadam se i pobedi i prvom trofeju našeg prvog tima. Ekipi Voja Gačić je ovo tek druga takmičarska sezona. Osvajanjem trofeja napravili bismo dobru uvertiru za derbi koji nas očekuje za vikend protiv ekipe Tempa iz Sefkerina.

Foto: FK Voja Gačić

Finale Kupa grada Pančeva

 

Voja Gačić - Mladost Vojlovica

Sreda, 12 oktobar od 15:30

Finale kupa grada Pančeva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading