MLADI RADNIK U FINALU: Kličevčani pružili odličnu partiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kličevcu se ove nedelje pored obaveza u prvenstvu igrala i kup utakmica.

MLADI RADNIK U FINALU: Kličevčani pružili odličnu partiju! (VIDEO)

Foto: FK Vojvoda Milenko

Ekipa Vojvoda Milenko je ugostila Mladi Radnik. Gosti su prošli u finale kupa Gradskog fudbalskog saveža Požarevca posle penala rezultatom 3:2. Rezultat regularnog dela bio je 1:1.

 

Praznik fudbala u Kličevcu. U polufinalu kupa na domaćem terenu dolazi ekipa koja igra tri ranga više. Srpskoligaš iz Požarevca gostovao je ekipi koja se takmiči u Međuopštinskoj ligi Dunav. Na iznenađenje mnogih domaći su uspeli da prvi zatresu mrežu na meču i povedu sa 1:0 u 19. minutu. Živković je odličnim udarcem uspeo da savlada stoisavljevića. Do kraja prvog poluvremena Mladi Radnik se budi, igra dosta ofanzivnije što je rezultiralo i golom. Igrao se 37. minut kada je Ivaljanin poravnao rezultat na 1:1. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena, a na kraju se ispostavilo i celog meča.

U penal lutriji uspešniji je bio srpskoligaš i tako se planirao u finale kupa.

 

 

Nakon meča golman domaćih Dalibor Stojićević rekao je sledeće:

- Od samog starta meča smo igrali našu prepoznatljivu igru. Razgraničili smo u glavi da razlika u rangu takmičenja mora da se dokaže i na terenu. Posle 90 minuta nije bilo pobednika i pristupili smo izvođenju jedanaesteraca. Uspeo sam da odbranim dva penala ali je moja ekipa nažalost omašila tri. Na kraju smo kao ekipa zadovoljni kako smo se prikazili protiv ekipe koja igra Srpsku ligu Zapad. Nama ne preostaje ništa drugo nego da se fokusiramo na ligu i da izborimo plasman u viši rang. Trenutno smo na drugom mestu sa tri boda manje u odnosu na lidera na tabeli.

Foto: FK Vojvoda Milenko

Dalibor Stojičević

 

Ekipa Mladog Radnika će u finalu kupa grada Požarevca igrati protiv Rudara.


Vojvoda Milenko (Kličevac) - Mladi Radnik 1:1 (1:1) 2:3 u penal seriji

Vojvoda Milenko: Stojićević, Telpeš (Marković), Avdulahaj, Marković, Klimović (Nikolić), Petrović, Živković, Milovanović, Siljanovski, Pavlov, Perić.

Mladi Radnik: Stoisavljević, Starčević (Stanić), Ivaljanin, Ostojić, Martinović, Jonjić, Sokolović, Mladenović, I. Đorđević, Stanisaljević, L. Đorđević (N. Đorđević).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading