NEDELJNI MEČ GARANTUJE GOLOVE: Sastaju se Bosut i Sloboda!

Autor:

Sport

04.10.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 7. kolu Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovice Bosut će ugostiti Slobodu iz Šašinaca. Meč se igra u nedelju sa početom od 15 časova.

NEDELJNI MEČ GARANTUJE GOLOVE: Sastaju se Bosut i Sloboda!

Foto: Republika

Domaćin nedeljnog susreta igra po principu toplo-hladno, sa učinkom 2-0-3 nalaze se na sedmom mestu na tabeli. Dve pobede ostvarene su na svom terenu. U susretu sa Slobodom trener domaćih neće moći da računa na dva igrača.

Republika
 

Kapiten Drmanović će biti odustan, kao i Maksimović koji zbog crvenog kartona propušta nedeljni meč. Ekipa iz Šašinaca zauzima treće mesto na tabeli sa četiri pobede i samo dva poraza.

Republika

Foto: Republika

 

Dvanaest bodova daju za pravo ekipi Slobode da bude i dalje jedan od konkurenata za plasman u viši rang. Lider na tabeli ima 15 bodova. Sloboda i Bosut su poslednji zvanični meč igrali u sezonu 2015/2016. Oba susreta u toj sezoni završena su pobedom Slobode. Učesnici nedeljnog duela su od starta sezone raspucani, Sloboda je pogađala mrežu 16 puta dok je Bosut bio precizan jedan put manje.

Bosut - Sloboda

Nedelja, 9. oktobar

Početak meča je zakazan za 15 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading