STADION ŠLJIVARA SPREMAN ZA DERBI: Sloga iz Zasavice stiže na megdan Slobodi!

Autor:

Sport

29.09.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda u Gradskoj fudbalskoj ligi Sremske Mitrovice igra se šesto kolo prvenstva., a jedan od parova su i trećeplasirana Sloboda koja će biti domaćin četvrtoj ekipi na tabeli Slogi iz Zasavice.

STADION ŠLJIVARA SPREMAN ZA DERBI: Sloga iz Zasavice stiže na megdan Slobodi!

Foto: FK Sloboda Sremska Mitrovica

Obe ekipe nedeljnog meča nalaze se u gornjem delu tabele. Sloboda je u pet odigranih mečeva uspela da upiše tri pobede i dva poraza, Sloga uz jedan meč manje na skoru 2-1-1. Duel ekipa koje su na tabeli jedna pored druge. Momci iz Zasavice važe za ekipu koja voli da igra otvoreno i na gol više, na četiri odigrana meča imaju 15 datih i 12 primljenih golova. Njihovi mečevi garantuju golove.

 

Sloboda je na pet mečeva 15 puta tresla mrežu protivnika, dok je golman Jovičić savladan osam puta. Subotnji domaćin je prošle nedelju u derbiju kola savladan od lidera na tabeli, Sloga iz Čalme je na svom terenu slavila sa 2:1.

Republika

Foto: FK Sloboda Sremska Mitrovica

Susret između FK Sloboda i FK Trgovački

Sloga u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju, uspeli su momci iz Zasavice da vežu dve pobede. Obe ekipe u meč ulaze sa imperativom pobede, nova tri boda bi značila priključak u borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang.

Sloboda (Šašinci) - Sloga (Zasavica)

2. oktobar, 2022 sa početkom od 15:30

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading