SPEKTAKL U TEŠICI: Rekordan broj pogodaka na jednoj utakmici?!

Autor:

Sport

28.09.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda u 7. kolu Nišavske okružne lige u Tešicama sastali su se domaćin Jastrebac i ekipa Sloge (Korman). Rezultat meča bio je iznenađujuće visok, 10:4 u korist sastava Dejana Pavlovića.

SPEKTAKL U TEŠICI: Rekordan broj pogodaka na jednoj utakmici?!

Foto: FK Jastrebac

Detalj sa me;a

Do ovog meča ekipa iz Tešica delila je sedmo mesto sa još dve ekipe, dok je Sloga bila na 13. mestu sa samo tri boda. Posle prvih 15 mintua meča niko od publike nije naslućivao da će ovaj meč da se rasplamsa i da će navijači oba tima prisustvovati goleadi.

Republika
 

Milan Tasić, glavna figura ovog meča u nastavku postigao je prvi gol u 15. minutu za 1:0. Nastavila se otvorena igra na terenu u Tešici što je rezultiralo na nova tri pogotka u razmaku od četiri minuta. Andrija Stojanović u 33. minutu povećava na 2:0. Tasić svojim drugim golom samo minut kasnije na 3:0. Da se gosti nisu predali pokazuje Mladen Stojiljković u 37. minutu i tada je rezultat bio 3:1. Het trik Tasića upisan je u 42. minutu za 4:1. Da to nije kraj uzbuđenjima pobrinuo se rezervista Marko Stojković koji je pred sam kraj prvog dela zatresao mrežu Krstića za 4:2. Drugih 45 minuta otvara pogotkom Aleksandar Anđelković sa bele tačke za 4:3. Pitanje pobednika rešeno je od 54. do 59. minuta kada je Aleksandar Stanković sa dva gola doneo prednost Jastrebcu od 6:3. Gosti se i dalje nisu predavali, Marko Nedeljković je u 65. minutu smanjio na 6:4, ali je to bilo sve od ekipe Sloge. Do kraja susreta ređali su se golovi domaćina. Mrežu Brkića redom su pogađali Simonović, Cenić, Tasić (njegov 4. gol na meču) i za kraj rezervista Boban Vrbić za konačnih 10:4.

Republika

Foto: FK Jastrebac

 
Republika

Foto: FK Jastrebac

 

Posle ovog meča domaći sastav je i dalje na istom mestu na tabeli, dok je ekipa Sloge spala za jedno mesto i sada je na 14. poziciji.

 

 

Jastrebac (Tešice) - Sloga (Korman) 10:4 (4:2)

Jastrebac: Krstić, Simonović, N. Cenić, Pantović, Popović (od 73' Ilić), Filipović, Tasić, Stojanović (od 67' V. Dinčić), D. Cenić, Stanković (od 73' Vrbić), A. Dinčić.

Sloga: Brkić, J. Stojković, L. Stojković, Nedeljković, Stevanović, Anđelković, Radojković, Vojinović, Stanimirović (od 22' M. Stojković), Đorđević, Stojiljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading