ŽELITE GLAVNU PREMIJU NA LOTOU? Ovaj čovek je SEDAM PUTA bio srećne ruke, a sada je otkrio tajnu kako da uzmete NESTVARNE PARE!

Autor:

Razonoda

07.10.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako neko zna kako se osvajaju nagrade, onda je to on. I rešio je da to podeli s celim svetom

ŽELITE GLAVNU PREMIJU NA LOTOU? Ovaj čovek je SEDAM PUTA bio srećne ruke, a sada je otkrio tajnu kako da uzmete NESTVARNE PARE!

Foto: pixabay.com

Evo prilike da uz Ričardov savet dobijete nešto na lutriji

Gotovo da nema čoveka na svetu koji makar jednom u životu nije maštao o tome šta bi kupio u slučaju da jednom osvoji glavnu premiju na lotou.

Neki bi kupili kuću ili automobil, drugi bi se provodili narednih pet godina (i izgubili odmah sav novac) a bilo bi ljudi koji bi ga poklanjali najbližima.

Sedmostruki dobitnik na lutriji Ričard Lustig deli svoje savete o tome kako da povećate šanse za dobitak na lutriji.

Ovaj čovek iz Orlanda, Florida, SAD, osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara u iznosu većem od milion dolara, piše CDM.

- Tri stvari koje možete učiniti da povećate svoje šanse za dobitak na lutriji su da odaberete svoje brojeve i pridržavate ih se svaki put, da postavite budžet i da nikada ne trošite novac na stanarinu ili namirnice, da biste igrali lutriju - rekao je za Fox.

Da li su Ričardovi saveti zaista korisni? Teško je reći. Svaka ideja ima i kontraargument.

Ako se držite svojih brojeva nije vam garantovano da ćete jednom slaviti jer se oni biraju potpuno nasumično. Znači da nijedna kombinacija neće povećati vaše šanse ni u jednoj prilici.

Ričardov drugi savet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savet. Nema smisla osvajati 10.000 evra ako ste već potrošili 20.000 evra na tikete.

A Ričardov treći savet? Što više igrate, veće su šanse da osvojite nagradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading