(VIDEO) Imala je seks sa delfinom! Šokantno priznanje žene koja je učestvovala u eksperimntu koji je finansirala NASA!

Autor: telegraf

Razonoda

06.04.2020

08:24

Margaret Hou Lovat je volela životinje od malena, a posebno je fascinirala komunikacija sa njima. Ta ljubav nije prošla ni kako je odrasla, pa je postala deo eksperimenta koji je finansirala NASA šezdesetih godina.

pixabay.com
Delfin

Želja da komunicira sa životinjama ostvarila joj se 1963. godine na Karibima, kada je živela na ostrvu Sent Tomas. Njen zet joj je rekao da na ostrvu postoji laboratorija gde se radi sa delfinima.

Tada dvadesetogodišnja Margaret je otišla da vidi o čemu se radi i upoznala direktora Gregorija Bejtesona. U laboratoriji se radilo na tome da li delfini mogu da komuniciraju na engleskom.

Dozvolio je da Margaret učestvuje u eksperimentima, a upoznala je tri delfina koji su se nalazili u bazenima.

- Piter, Pamela i Sisi. Sisi je bila najveća, glasna, ona je vodila sve. Pamela je bila veoma stidljiva i plašljiva, a Piter je bio mladić. Sazrevao je seksualno i bio malo nevaljao - ispričala je ona za BBC.

Kako je provodila vreme sa njima, stvorila je specijalnu vezu sa ovim životinjama, posebno sa Piterom.

- Piter je volio da bude... sa mnom. Trljao bi se o moje kolieno, stopalo ili ruku i ja sam to dozvoljavala - navela je ona.

Kako je rekla, nije bilo neprijatno. Za njega je to verovatno bio seksualni čin, ali za nju nije bilo seksualnosti. Inače, ovaj eksperiment su pratili i brojni skandali, pa je tako laboratorija optuživana i da je drogirala delfine.

 

 

Komentari (0)

Loading