(VIDEO) Najgluplji plan da prevarite avio-kompaniju? Jutjuber opisao kako je dobio besplatan let biznis klasom

Autor: telegraf.rs

Razonoda

27.01.2020

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber je pokušao na nesvakidašnji način da prevari avio-kompaniju.

Foto: youtube.com/ Jamie Zhu

Australijski vloger Džejmi Zu, čiji Jutjub kanal ima više od 700.000 pratilaca, nedavno je objavio video pod nazivom "Kako da besplatno letiš biznis klasom".

U klipu koji je snimio detaljno je opisao kako planira da umesto ekonomske dobije biznis klasu u avionu kompanije Kataj Pasifik (Cathay Pacific), i to potpuno besplatno.

Da bi bio uverljiv i slagao osoblje aviona da je povređen Džejmi je kupio ortopedsku čizmu u apoteci na aerodromu, a potom je navukao na nogu.

Nakon ulaska u avion obratio se stjuardesi žaleći se da ne može da leti u ekonomskoj klasi, jer mu treba više prostora da bi mogao da smesti noge, tj. ortopedsku čizmu. Tražio je od nje da mu pronađe drugo mesto za sedenje.

Foto: youtube.com/ Jamie Zhu

Plakanje se isplatilo, te je Jutjuber prebačen u biznis klasu aviona. Kako je zauzeo svoje novo sediše, skinuo je čizmu i uživao u svim prednostima koje je dobio: boljoj hrani, besplatnom vinu i udobnijem sedištu.

- Spavao sam osam sati, upravo sam se probudio - kazao je Džejmi u videu koji je postavio na svoj kanal.

Video, koji je pregledan više od 57.000 puta, naišao je na neodobravanje javnosti. Korisnici Jutjuba su mu mahom ostavljali negativne komentare i nisu bili impresionirani njegovom prevarom.

- Srami se! Iskoristio si dobru volju stjuardese koja treba da se nađe onim putnicima kojima zaista treba pomoć na letu - napisala je Jutjuberka.

- Naslov videa bi trebalo da bude: "Kako da prevarim ljude kako bih dobio više pažnje na društvenim mrežama" - dodao je drugi korisnik ove platforme.

Šta vi mislite? Da li je ovaj Jutjuber zaista preterao?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading