(VIDEO) ŠOK: Turisti leteli iz korpi žičare!

Autor: www.telegraph.co.uk

Razonoda

17.03.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak koji je nastao u jednom odmaralištu u severoistočnoj Gruziji šokira i ostavlja bez teksta. Zimovanje bi trebalo da bude prilika za opuštanje i uživanje u zimskim čarolijama, ipak, nekad stvari jednostavno krenu po zlu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Skijaši su se spuštali niz brdo u odmaralištu Gudauri, koje se nalazi na visoravni Velikog kavkaskog planinskog područja u bivšoj Sovjetskoj republici. Međutim, žičara je odjednom počela da povećava brzinu, izvan kontrole. 

Na snimku se vidi kako je usled kvara žičare nastao opšti haos među turistima, ali ne bez razloga. Pomahnitala mašina je bukvalno bacala ljude iz korpi u kojima su se vozili!

Oni koji su prvi naišli nisu uspeli na vreme da iskoče pa su bukvalno velikom brzinom ispadali i tom prilikom zadobili su i ozbiljne povrede. Oni iza njih nakon upozorenja prisutnih na vreme su iskočili iz korpe. 

Pogledajte video koji pokazuje da se zaista baš nikad ne zna odakle vreba opasnost.

 

 

#гудаури

A post shared by Алена Пахомова (@pahomova_enduro22) on Mar 16, 2018 at 3:33am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading