(HIT VIDEO) Mladoženja tutnuo 100 evra mladoj iza leđa da izgovori "DA"!

Autor: Kurir, Republika

Razonoda

07.08.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije i snimci venčanja su nešto što mladencima, tako makar kažu oni koji su ovaj čin već obavili, ostaje u najlepšem sećanju. Kažu da je to jedan od dana koji se pamti do kraja života. Da zaista i bude tako, makar kada je njegovo venčanje u pitanju, potrudio se Nišlija Zoran Pešić. Naime, on je tokom same ceremonije venčanja izveo mali performans uz pomoć sada već supruge, Marije, te ju je, neposredno pre nego je izgovorila sudbonosno "da", podmitio novčanicom od 100 evra.

RepublikaFoto: twitter.com/Zoran Pešić
Morao je nekako da je nagovori

Mariji je "tutnuo" novčanicu iza leđa i tek kada je bila sigurna da je u njenim rukama, pristala je da se uda za ovog Nišliju. Naravno, u pitanju je bio fora, koju su se mladenci dogovorili da izvedu, kako bi nasmejali prisutne goste, a sve to su zabeležile i kamere, pa je Zoran snimak okačio i na društvenu mrežu Twitter. Iznad videa je napisao i: "Uvek u džepu imajte 100 evra za ne daj bože..."

Čestitke i komentari su odmah počeli da se nižu, pa su tako neki od komentara bili kako je "ovo nešto najjače", "Svaka čast, slatko ste me nasmejali", a u jednom od njih je i san mladoženja otkrio da je sve, zapravo, bila Marijina ideja. Inače, u opisu Zoranovog profila, između ostalog piše i "Volim jednu Mariju...".

Pa vi recite da je romantika izumrla i da više nema pravih ljubavi. Ako ništa drugo, Zoran i Marija su, ovim činom, mnogima vratili veru u istu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading