BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE! Pokrenuta aplikacija za ćaskanje sa Isusom! Možete se dopisivati i s njegovim učenicima, a vrhunac je što je u ponudi i RAZGOVOR SA SOTONOM!

Autor:

Razonoda

16.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina 2023. biće u svetu mobilnih aplikacija upamćena kao verovatno najbizarnija, pošto se u moru čudnih predloga za preuzimanje pojavila i mogućnost direktnog kontakta sa sinom Božjim.

BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE! Pokrenuta aplikacija za ćaskanje sa Isusom! Možete se dopisivati i s njegovim učenicima, a vrhunac je što je u ponudi i RAZGOVOR SA SOTONOM!

Foto: Apple

Četovanje sa Isusom Hristom

Svašta nešto novo pojavilo se  ove godine u aplikacijama, kada je reč o veštačkoj inteligenciji. Tako je od skoro dostupna i aplikacija “Text With Jesus” putem koje možete da, verovali ili ne, ćaskate sa Isusom Hristom.

Verovatno najbizarnija aplikacija na tržištu delo je kompanije Catloaf Software koja je kao glavni cilj navela želju da “Hrišćanima odanim Isusu” omogući da se na ovaj način još više približe njemu, prenosi Religion News.

Što je još bizarnije u priči, moguće je ćaskati i sa drugim likovima iz Biblije poput Marije, Petra i Mateja. Korisnici aplikacije mogu razgovarati sa odabranom osobom iz Biblije putem četa, a veštačka inteligencija odgovoriće u svakom momentu na pokretanje dijaloga.

Republika

Foto: pexels.com

Aplikacija za razgovor sa Isusom

 

Kompanija se naravno u startu lansiranja aplikacije ogradila od bilo kakvih konotacija na temu Boga ili agitovanja budućih vernika.

- Aplikacija koju pokreće veštačka inteligencija ne tvrdi da pruža stvarne božanske uvide niti poseduje bilo kakav oblik božanske svesti, nego jednostavno koristi svoj jezični model za genesiranje odgovora utemeljenih na širokom korpusu biblijskih i religijskih tekstova - stoji u objašnjenju na sajtu kompanije Catloaf Software.

Svrha aplikacije je da se podstakne razmišljanje, produbi razumevanje verskih tekstova i podstakne smislen razgovor o veri.

Aplikacija “Talk With Jesus” je besplatna, mada korisnici mogu platiti 2,74 evra mesečno ukoliko žele da popričaju sa recimo Adamom i Evom, pa čak i Sotonom!

Za sada nema javnih reakcija iz crkvenih hrišćanskih krugova širom sveta, mada nema sumnje da će se i oni ovim povodom oglasiti ako aplikacija zaživi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading