SADA SE GORKO KAJE: Vodio ljubav sa BIVŠOM, priznao sve devojci i dobio neočekivanu reakciju, a onda je ona smislila PAKLENI PLAN!

Autor: Republika

Lifestyle

04.05.2021

10:58

Često čujemo za izreku “Osveta se služi hladna”. Koliko je to zapravo istina?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan Britanac se požalio terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako njegova devojka smišlja najgori mogući način da mu se osveti za ono što je uradio.

Imao sam seks sa bivšom devojkom na jednoj svadbi. Moj najbolji drug se oženio devojkom iz detinjstva, a moja bivša devojka je bila deveruša. Nas dvoje smo pili alkohol skoro 12 sati, a posle toga smo završili u krevetu – započeo je svoju priču, prenosi Objektiv.

Imali smo prljav i žestok seks, baš kao u stara dobra vremena. Znam da sam pogrešio što sam imao seks sa bivšom devojkom, ali moja sadašnja devojka stvarno ne treba da ima potrebu za osvetom. Čim sam došao kući sa svadbe, otišao sam kod nje i rekao joj istinu, a sad se kajem zbog toga.

Ona je reagovala smireno i čak me je okrivila zato što i nju nisam pozvao da se pridruži. Ali, sada je sasvim druga priča. Pretila mi je da će spavati sa 10 nepoznatih muškaraca i da će ići na seks žurke. Stalno priča o tome i besna je na mene, a ja joj govorim da je smešno to što radi. U međuvremenu, moja bivša je raskinula vezu sa svojim dečkom i sada me ponovo zove da imamo seks – objašnjava Britanac.

Džejn mu je odgovorila:

Mislim da vas ne zanima monogamna veza sa vašom devojkom. Nažalost, čim ste imali priliku da budete sami, imali ste seks sa bivšom. Sada je ona ponovo slobodna i vi želite da imate seks sa njom vašoj devojci iza leđa.

Vaša devojka je očajna i smišlja načine da vas kazni za ono što ste uradili. Razgovarajte sa njom i pitajte je za njeno mišljenje da li vas dvoje imate budućnost.

Komentari (0)

Loading