Ovih 5 stvari SVAKI MUŠKARAC KRIJE od svoje lepše polovine!

Autor: mogujatosama.rs, Republika

Lifestyle

24.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka veza je zasnovana na međusobnom poverenju i čak i najmanja laž može narušiti mir. Kako vreme prolazi, sve bolje upoznajemo partnera i verujemo mu. Ipak, postoje tajne koje svi krijemo i koje ćemo možda, u nekom trenutku, poveriti isključivo bliskoj drugarici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarci se ne razlikuju po ovom pitanju. Muškarac neće sve podeliti sa partnerkom, a razlozi su različiti. U nastavku teksta saznajte kojih 5 stvari svaki muškarac krije od svoje nežnije polovine.

1. Vole da pogledaju druge žene

Ako uočite da vaš muškarac gleda druge žene na ulici, znajte da to nije uvek znak za alarm. Mada to neće priznati, ali muškarci će nastaviti da gledaju druge žene, čak i kada su u vezi. Ukoliko prođe zgodna, doterana žena, zapašće im za oko. Većina žena će takođe pogledati privlačnog i mišićavog muškarca, ali smo mi izgleda u tome diskretnije.

2. Uživaju u maženju

Većina muškaraca neće priznati da uživa u maženju i zagrljajima. Ipak, naučna istraživanja pokazuju suprotno. Muškarac će se rado pomaziti, poželeće vaš zagrljaj, ali će ga veoma retko zatražiti. Muškarci, jednostavno, ovaj tip nežnosti ne smatraju dovoljno muževnim.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

3. Ne dopada im se kako ste se našminkali

Mada vam to verovatno neće reći odmah, moguće je da će ovo napomenuti kasnije, u toku razgovora. Kada ste se već spremili za neku priliku, smatraće da nije pravi trenutak da kaže svoje mišljenje i bojaće se da će vas opaskom povrediti. Kasnije, kada se budete prisećali ili gledali fotografije, moguće je da će se konačno otvoriti. Upamtite da se ukusi razlikuju, pa nema razloga za bes.

4. Znaju šta imate u garderoberu

Često ne deluje tako, ali su partneri uglavnom svesni šta njihova partnerka ili supruga drži u garderoberu. Sigurno su zapamtili vaše omiljene modne komade, koje nosite često, a imaju i stav o nekim modnim kombinacijama, koje im se ne dopadaju previše. Zapamtiće i modne detalje koji im se posebno svide ili ih ne impresioniraju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li je broj bitan?

5. Broj žena sa kojima su spavali

Muškarci će retko iskreno odgovoriti na pitanje sa koliko su žena bili. Poneki će broj preuveličati, dok će drugi odbiti da odgovore na to pitanje. Ipak, po tome se ne razlikuju mnogo od žena - žene će uglavnom umanjiti broj muškaraca sa kojima su bile i takođe neće hteti da odgovore na pitanje. Reč je o vrlo intimnoj i složenoj temi, pa na njoj ne treba insistirati. Ako se dovoljno zbližite, verujemo da će odgovor doći bez puno muke.

Ukoliko ste primetili da partner od vas krije navedene stvari, verujte da se ponaša tipično za jednog muškarca. Uglavnom je reč o činjenicama koje smataju nevažnim ili ne žele da vas povrede. Dozvolite mu da za sebe zadrži neke tajne, jer i vi sigurno želite nešto da zadržite za sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading