JOŠ JEDAN BREND PROPUŠTA SAJAM: Bez Lamborginija u Parizu

Autor: b92.net

Razonoda

27.05.2018

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po sve većem broju auto-brendova koji neće izlagati na jednom od dva najveća evropska salona automobila u ovoj kalendarskoj godini, sajmovi kao mesta na kojima se šira publika upoznaje uživo sa novim modelima polako gube na značaju u digitalnoj eri.

RepublikaFoto: Lamborgini Media
Lamborgini Urus

Kako saznaje "Car", najnovije ime među onima koje će izostati sa auto-salona u Parizu 2018. je Lamborgini.

Foto: Lamborgini Media

Ovo neće biti prvi put da italijanski proizvođač supersportskih automobila preskače pariski sajam, s obzirom da ga nije bilo ni na prošlom koji je održan 2016. (sajmovi automobila u Parizu i Frankfurtu održavaju se naizmenično, početkom jeseni, na svake dve godine).

Kada je 2014. poslednji put učestvovao na ovoj manifestaciji, Lamborgini je predstavio superautomobil sa plug-in hibridnim pogonom, koncept Asterion.

Pre Lamborginija, najavljeno je da u Parizu neće izlagati ni brend Folksvagen (u čijem je vlasništvu Lamborgini), a još ranije objavljeno je da će ovu smotru najnovijih modela automobila preskočiti i Ford, Mazda, Opel, Micubiši, Nisan i Infiniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading