Crni bilans lančanih sudara kod Jagodine uvećan, ugašen još jedan život

Autor: Tanjug

Hronika

10.10.2018

08:40 >> 09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijent N.S. koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine, preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru u Nišu uprkos velikom naporu lekara da mu spasu život, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

RepublikaFoto: Tanjug
Stravične scene sa mesta nesreće

To je osma žrtva jučerašnjeg dvostrukog lančanog sudara na auto-putu kod Jagodine.

Povređeni iz jučerašnjeg dvostrukog lančanog sudara na autoputu kod Jagodine, koji se danas nalaze u bolnicama u Ćupriji i Jagodini, nisu životno ugroženi, rekli su Tanjugu direktori tih zdravstvenih ustanova.


Direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić izjavio je Tanjugu da se u ovoj ustanovi danas nalazi još petoro povređenih i da nisu životno ugroženi.

Reč je o pacijentima uglavnom sa prelomima ekstremiteta, rekao je Gajić.

 

 

Prema njegovim rečima, povređeni iz Kruševca i Vranja su ranije izrazili želju da lečenje nastave u bolnicama u svojim mestima.


On je naveo da je noćas oko ponoći u Bolnicu primljeno i dvoje povređenih iz teškog udesa sinoć kod Svilajnca - jedna žena sa unutrašnjim krvarenjem koja je operisana i muškarac sa povredom lica.

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić, izjavio je Tanjugu da je stanje povređenih smeštenih u odelenjima hirurgije i ortopedije u Jagodini, stabilno i niko nije životno ugrožen. 

U opštoj bolnici u Jagodini je šestoro povređneih od kojih su pet stranci: Grk, Albanac iz Makedonije, Nemac, Poljak i Turčin. 

Na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine, juče ujutru došlo je do lančanih sudara, u oba smera, u kojima je povređeno više osoba, a učestvovalo je više vozila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading