ISPOVEST ŽRTVE MONSTRUMA IZ KLADOVA: Silovao me je gde je stigao GODINU DANA!

Autor: Večernje Novosti

Hronika

26.09.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Danijela S. (34) iz sela Kladušnica kod Klavova zbog sumnje da je u poslednjih godinu dana silovao dvojicu dečaka od devet i 13 godina. On se sumnjiči za obljubu maloletnika, a u međuvremenu mu je iodređeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: pixabay.com
Dečak otkrio tetki šta mu je monstrum radio godinu dana/Foto: Ilustracija

Prema rečima trinaestogodišnjaka, starije žrtve, prvi put je silovan pre godinu dana.

- Odveo me je na obalu Dunava, u mesto koje je obraslo rastinjem i tu je počeo da me miluje po glavi, govoreći mi "Lepotane moj, ljubavi moja" - priča dečak.

Uplašen, on je pokušao da pobegne, ali je D. S. potrčao za njim, oborio ga na zemlju i slomio staklenu flašu.

- Stavio mi je grlić od slomljene flaše pod grlo i rekao da će me ubiti ako nešto nekom kažem. Onda mi je skinuo pantalone i silovao me - nastavlja priču dečak.

Nakon toga tortura se nastavila i narednih godinu dana.

- Danijel je pretio da će ubiti i mene i moje roditelje, a otac mi je umro pre dva meseca. Nisam smeo nikome ništa da pričam, a on je nastavio da me zlostavlja - nastavlja ovaj dečak star samo 13 godina.

Po rečima ovog dečaka, Danijel bi mu pustio poruku i rekao gde da dođe.

- Silovao me je bukvalno gde je stigao. U šumi, u napuštenoj školi, u štali .... - otkriva trinaestogodišnjak.

On kaže da ga je monstrum naterao i da ga oralno zadovoljava. Sve je počelo da se otkriva pre izvesnog vremena kada je mališan otputovao kod rođaka, koji su primetili da se nešto s njim dešava.

- Stisla sam ga pitajući ga zašto puši. Onda je on rekao da je počeo da puši jer nije znao kako da se izbori sa strahom od Danijela, koji je pretio da će da ga ubije.

Tetka je onda tražila mobilni telefon od mališana i u njemu pronašla poruke: "Ćao, dušo, gde si, ljubavi, dođi na Dunav da se volimo"...

- Onda sam znala da se desilo nešto zastrašujuće. Pritisla sam sestrića i on mi je sve ispričao. Čim smo se vratili u Srbiju, sve sam prijavila policiji koja je došla i uhapsila Danijela - kaže ova žena.

Policija je uzela na veštačenje telefon ovog dečaka i odveli su ga na pregled, gde su lekari ustanovili da je bio žrtva silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading