ŽESTOK OBRAČUN U NIŠU: U krvavom okršaju ranjene 4 osobe i POLICAJAC

Autor: Blic, Republika

Hronika

17.06.2018

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe, među kojima i jedan policajac, ranjeno je noćas oko tri sata posle ponoći hicima iz automatske puške u pucnjavi u klubu “Manila” u centru Niša, javio je Blic.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija


Kako se navodi, Hitna pomoć dobila je u 2.50 casova poziv da zbrine policajca ranjenog u vatrenom obracunu, ali su po dolasku na Trg Kralja Milana dobili obaveštenje da je on službenim kolima vec odvezen u Urgentni centar a da je potrebno da zbrinu troje povredenih pa su upucene dodatne dve ekipe.

Ekipe Hitne pomoci sa tri saniteta zbrinule su u naredna pola casa troje povredenih koji su u svesnom stanju dovezeni u Klinicki centar u Nišu, navodi Blic.

- Jedan najteže povredeni imao više ustrelnih rana po telu. On je pogoden sa tri hica u grudi kao i u obe noge. Drugi ranjeni je imao ustrelnu ranu kolena desne noge, a treci jednu manju povredu od rikošeta ili ogrebotinu na desnoj podlaktici. Svima su previjene rane i u svesnom stanju su prevezeni u Klinicki centar u Nišu - receno je “Blicu” u Hitnoj pomoći.

Pretpostavlja se da je jedan od povredenih, koji je dobio hitac u koleno – napadac koji je pucao iz automatskog oružja, a koji je i sam ranjen u obracunu.

Policija je blokirala klub i zapocela vršenje uvidaja, a taj deo grada bio je blokiran. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading