Ispovest IZUDARANE devojčice u Žarkovu: Tukla me iz hira, jer je starija od mene!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

08.06.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenica me je pretukla iz čistog hira i besa, jer je videla da je starija i veća od mene!

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Hogar Strasni
Nasilna tinejdžerka je tukla devojicu iz hira

Ovo su reči trinaestogodišnje M. M., učenice Osnovne škole "Ljuba Nenadović" u Žarkovu koju je prošle srede Milenica G. (15) siledžijski pretukla i maltretirala u školskom dvorištu

Prema rečima M. M, žrtve nezapamćenog vršnjačkog nasilja, Milenici je došlo da se iživljava i izabrala je baš nju iz čista mira, bez ikakvog povoda.

- Napala me je jer je videla da je jača od mene. Sitnija sam i slabija od nje, a uz to je i dve godine starija od mene. Zato je počela da se iživljava nada mnom. Za ovo ne postoji razlog. Tukla me je iz čistog hira, ništa joj nisam učinila - ispričala je M. M. drugaricama.

Podsetimo, snimak ovog incidenta, na kom se jasno vidi kako Milenica krvnički šamara dve godine mlađu devojčicu, vređa je i viče na nju, a potom je i šutira kolenom u lice, ubrzo je osvanuo na internetu i počeo da kruži društvenim mrežama.

Napad se desio u dvorištu škole u koju ide M. M, nešto posle 19 časova, nakon završetka nastave, kada u školi nije bilo ni nastavnika ni obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading