POTRESNO! Nestala žena pronađena mrtva u jezivom položaju nedaleko od Uba!

Autor:

Hronika

13.04.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored tela se nalazilo i oproštajno pismo.

POTRESNO! Nestala žena pronađena mrtva u jezivom položaju nedaleko od Uba!

Foto: Društvene mreže

Nedavno se dogodila tužna vest u okolini Uba, gde je telo S. L. (52), žene koja je nestala, pronađeno nedaleko od stočne pijace. Ova vest je šokirala komšije i rodbinu, koji su bili u potrazi za njom.

Potraga i pronalazak

Kako su komšije i rodbina krenuli u potragu za nestalom ženom, pronašli su je u sedećem položaju pored drveta. Osim nje, pored tela se nalazilo i oproštajno pismo. Ovaj tužan prizor dodatno je potresao sve koji su učestvovali u potrazi.

Nema tragova nasilja

Prema zvaničnim informacijama, nema tragova nasilja na telu žene, a obdukcija neće biti sprovedena. 

Oproštajna poruka i sahrana


Nedostatak obdukcije i oproštajno pismo dodatno zbunjuju situaciju. Oproštajno pismo koje je pronađeno pored tela može biti ključno za razumevanje motiva iza ove tragične smrti. Uz to, sahrana je planirana za sutra na seoskom groblju, gde će se okupiti porodica, prijatelji i komšije kako bi odali poslednju počast S. L.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu 

 

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". 
 
Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. 
 
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. 
 
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading