KAO ZA RAT DA SU SE SPREMALI! Niška policija zaplenila čitav arsenal oružja! DVOJICA IZA REŠETAKA!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom radionice koju koristi D.S. pronađena su tri pištolja, lovačka puška, 13 okvira, prepravljena olovka iz koje mogu da se ispaljuju meci, prigušivač i dve cevi za prigušivače, adapter za ispaljivanje signalnih metaka, više različitih delova oružja, 362 metka različitog kalibra, tri lovačka patrona, kao i tri prazne čaure, a u njegovom automobilu 23 prigušivača, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu

KAO ZA RAT DA SU SE SPREMALI! Niška policija zaplenila čitav arsenal oružja! DVOJICA IZA REŠETAKA!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u koordinisanoj akciji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsila je dve osobe i zaplenila pravi arsenal oružja i municije, u kojem je pronađena i jedna olovka koja može da ispaljuje metkove! Među zaplenjenim oružjem su i čak 25 prigušivača, kao i meci različitog kalibra.

Policijska uprava u Nišu saopštila je da su u akciji sa tužilaštvima uhapšeni D. S. (50) iz Niša i D. M. (19) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Pretresom radionice koju koristi D.S. pronađena su tri pištolja, lovačka puška, 13 okvira, prepravljena olovka iz koje mogu da se ispaljuju meci, prigušivač i dve cevi za prigušivače, adapter za ispaljivanje signalnih metaka, više različitih delova oružja, 362 metka različitog kalibra, tri lovačka patrona, kao i tri prazne čaure, a u njegovom automobilu 23 prigušivača – saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

U stanu i drugim prostorijama koje koristi D. M. iz okoline Doljevca policija je pronašla pištolj, prigušivač i osam metaka. Nakon zaplene oružja, osumnjičeni su zadržani.

- Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će D. S., uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu, a D. M., uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Nišu - saopštila je niška policija.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading