VREĐAO TRI DEVOJKE, POKAZIVAO IM POLNI ORGAN, A ONDA IH SVE PRETUKAO TOKOM VEČERNJEG IZLASKA! Stravično zlostavljanje u Nišu

Autor:

Hronika

01.04.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca je razbesnelo što devojke nisu obraćale pažnju na njega.

VREĐAO TRI DEVOJKE, POKAZIVAO IM POLNI ORGAN, A ONDA IH SVE PRETUKAO TOKOM VEČERNJEG IZLASKA! Stravično zlostavljanje u Nišu

Foto: Shutterstock

Nišlija M.C. (43) uhapšen je pod sumnjom da je fizički i seksualno napao tri devojke uzrasta 21, 22 i 23 godine tokom njihovog izlaska u grad. Prema navodima, napad se dogodio 31. marta u večernjim satima nakon verbalnog sukoba i neprimerenog ponašanja muškarca prema devojkama.

On ih je najpre vređao, pokazivao polni organ, a zatim ih i fizički napao, zadavši im udarce po glavi i telu. Iako su devojke zadobile povrede, nijedna od njih nije zadržana u bolnici.


Nakon što je isteklo zadržavanje od 48 sati, M.C. je danas priveden na saslušanje tužiocu prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu. Portparol tog tužilaštva, Vladimir Stanojević, izjavio je da je predloženo da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje za krivična dela nasilničko ponašanje i polno uznemiravanje. Dalja kvalifikacija dela očekuje se nakon okončanja veštačenja telesnih povreda koje su zadobile devojke.

Pored telesnih povreda, devojke su doživele veliku traumu usled neizazvanog napada, čiji je povod, prema saznanjima, bila neuzvraćena i neželjena pažnja kojom ih je muškarac obasipao. Očekuje se da sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu donese odluku o predloženom pritvoru.

Kako saznajemo, ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i ukazao na važnost zaštite žrtava nasilja i pružanja podrške u ovakvim situacijama.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading