DANKINO TELO TRAŽI SE U OGROMNOJ "MRTVOJ RUPI"! U nju nikada niko nije ušao, za spuštanje NEOPHODAN KISEONIK!

Autor:

Hronika

11.04.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jama je duboka neverovatnih 70 metara!

DANKINO TELO TRAŽI SE U OGROMNOJ "MRTVOJ RUPI"! U nju nikada niko nije ušao, za spuštanje NEOPHODAN KISEONIK!

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, Društvene mreže

Od nestanka devojčice Danke Ilić (2) iz Bora, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivno tragaju za njom. Već u prvim satima nakon nestanka, policajci su detaljno pretraživali svaku moguću lokaciju gde bi devojčica mogla da bude.

Međutim, nakon što je saopšteno da je devojčica ubijena, a da su za zločin odgovorni radnici JKP "Vodovod", policija je počela intenzivnu potragu za njenim telom u bunarima, šahtovima i rezervoarima.

- Tamo ima mnogo pećina, to je najveći podzemni sistem pećina u Srbiji, a iznad njih postoji još mnogo rupa i vrtača. Sve se to pregleda - kažu sa K1 TV.

Intenzivno se radi i na pregledanju tzv. "mrtve rupe", duboke čak 70 metara.

- Kako kažu, dole ne može da se spusti bez boce kiseonika. To su mesta gde ljudska noga nije kročila. Mogu da zamislim koliko oni koji poznaju ovaj teren mogu da iskoriste da priđu i najnepristupačnijim delovima i iskoriste za skrivanje tela. Ima mnogo mesta do kojih je moguće doći jedino dronom kako bi se videlo kako to izgleda - dodaje se.

Zašto je majka toliko puta ispitana?

Kako je juče advokat Radeta Dragijevića, Nebojša Živanović rekao, majka Dejana i Dalibora, ispitivana je najmenje četiri puta, a policija namerava da je ispita i danas nakon sahrane.

- Ona se ispituje na različite okolnosti, ali daje izjave u svojstvu svedoka. Pretpostavlja se da može da da neki trag, ukoliko uopšte zna šta se desilo. Ona poznaje i okolinu kuće, to su razlozi zašto ide stalno u policiju. Samo u svojstvu svedoka - ističe ovaj medij.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading