JEZIVO! Otac ubice se slikao BAŠ NA MESTU gde policija traži Danku - DA LI OVE FOTOGRAFIJE OTKRIVAJU GDE SU MONSTRUMI PREMESTILI TELO? (FOTO)

Autor:

Hronika

11.04.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Dragijević je u pritvoru zbog sumnje da je sinu pomogao da premesti telo ubijenog deteta.

JEZIVO! Otac ubice se slikao BAŠ NA MESTU gde policija traži Danku - DA LI OVE FOTOGRAFIJE OTKRIVAJU GDE SU MONSTRUMI PREMESTILI TELO? (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom Polju, a od tada joj se gubi svaki trag. Uhapšeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković, oba 50-godišnjaka i radnika JKP "Vodovod", koji su priznali da su udarili Danku službenim automobilom, zatim je ugušili i bacili njeno telo na deponiju.

Intenzivno se traga za telom deteta, ali ubice odbijaju da otkriju gde su ga sakrili, a teren u okolini Bora je veoma nepristupačan, što dodatno otežava potragu. Na saslušanju, Dejan je optužio oca Radeta (73) i brata Dalibora Dragijevića (40) za saučesništvo, tvrdeći da su mu pomogli da premesti telo na drugo mesto, ali lokacija ostaje nepoznata. Dalibor je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, a danas će biti sahranjen na groblju u Zlotu.

Rade se slikao na mestu gde se traži telo male Danke

Radoslavu Dragijeviću je određeno zadržavanje do 30 dana, ali ono što je svima upalo u oko jeste činjenica da se pre dve godine fotografisao kod Lazarevog kanjona, upravo na mestu koje policija intenzivno pretražuje u nadi da će naći Dankino telo.

Do sada, policija je pretražila delove Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Kako je naš repoter sa lica mesta juče javio, isušivala su se korita reka i potoka, u nadi da će se pronaći neki trag.

Moram da kažem da naši ljudi izlažu svoje živote riziku i opasnosti jer pristupaju tako nepristupačnim terenima gde ljudska noga nikada nije kročila.Svi su oni ljudi, svi oni se osećaju sa patnjama ove porodice i imaju decu tog uzrasta. I ta njihova odgovornost prelazi službeno i profesionalno. To je moralna i ljudska odgovornost - rekao je Željko Brkić, državni sekretar MUP juče.

Pogledajte fotografije koje je ekipa Republike zabeležila:

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
lili

11.04.2024 13:14

Djubre majmunsko! Kako bi mu razbila tu majmunsku facu!

Odgovori 11 1
marijana

11.04.2024 15:07

Tražite i staro groblje ako postoji,kao i borsko jezero.Sa kamera kuće se vidi svaki njihov izlazak i ulazak,šta su nosili na sebi kao i obuću koju su koristili od perioda ubistva do momenta hapšenja.Takođe i radno odelo i čizme,možda je na poslu trag.