PRENOSIO BLIZU DVA KILOGRAMA DROGE U "GLOVO" RANCU! Pritvor za dilera iz Pančeva!

Autor:

Hronika

10.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je on imao nameru da deo droge preda drugoj osobi, ali je u tome sprečen usled prilaska policijskih službenika koji su mu oduzeli drogu.

PRENOSIO BLIZU DVA KILOGRAMA DROGE U "GLOVO" RANCU! Pritvor za dilera iz Pančeva!

Foto: ST/ Nikola Mutić

Više javno tužilaštvo u Pančevu predložilo je sudu da odredi do 30 dana pritvor N. K. (24) iz Beograda, zbog sumnje da je neovlašćeno prenosio skoro dva kilograma marihuane u rancu s natpisom "Glovo".
 

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, saopšteno je iz tog Tužilaštva.

On je osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je stavljeno na teret da je 8. aprila električnim biciklom od Beograda do Pančeva radi prodaje neovlašćeno prenosio i držao kilogram i 892 grama marihuane u rancu sa natpisom "Glovo".

Sumnja se da je on imao nameru da deo droge preda drugoj osobi, ali je u tome sprečen usled prilaska policijskih službenika koji su mu oduzeli drogu.

Ovo nije prvi put da se neki skandal vezuje za "Glovo". Poslednji put skandal sa "Glovom" desio se pre 15 dana.

Podsećamo, tada jeTreće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa PU za grad Beograd uhapsilo osumnjičene – saizvršioce A.N. (rođen 1991. godine) i M.P. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika i osumnjičenog D.N. (rođen 2000. godine) koji je pomogao osumnjičenima u izvršenju krivičnog dela na štetu O.B. Dana 25.03.2024. godine u Beogradu, u Zemun, osumnjičeni A.N. je upotrebnom sile prema oštećenom od njega oduzeo sportsku torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.380.000,00 dinara, u nameri da takvim prisvajanjem pribavi sebi, M.P. i D.N. protivpravnu imovinsku korist, pa je A.N. po instrukcijama M.P. i po prethodnom dogovoru, obučen u uniformu „Glovo“ dostavljača sačekao oštećenog na lokaciji za koju je M.P. znao da će oštećeni proći.

Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading