CEO U PLAMENU! Gori autobus na liniji Beograd-Lazarevac! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.04.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato da li su svi putnici izašli na vreme iz vozila.

CEO U PLAMENU! Gori autobus na liniji Beograd-Lazarevac! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Autobus na liniji Beograd - Lazarevac izgoreo je u požaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se vidi na snimku, vatra je zahvatila veći deo vozila. Iz autobusa se diže gust, crni dim.

 

Za sada nije poznato da li su svi putnici izašli na vreme iz vozila.

Šta raditi ukoliko se autobus zapali u toku vožnje!?

Ukoliko se autobus zapali tokom vožnje, važno je da putnici ostanu smireni i da preduzmu odgovarajuće korake kako bi se osigurali njihova sigurnost i sigurnost ostalih putnika. Evo nekoliko koraka koje bi ljudi trebalo da preduzmu u takvoj situaciji:

Ostanite smireni: Prvo i najvažnije pravilo je da ostanete smireni. Panika može samo otežati situaciju i smanjiti šanse za siguran izlazak.

Obavestite vozača: Ako još nije primetio vatru, obavestite vozača o tome što pre. On će moći preduzeti hitne mere kako bi zaustavio vozilo i omogućio evakuaciju.

Evakuacija: Važno je početi sa evakuacijom autobusa. Izađite mirno i redom, počevši od najbližih vrata izlaza.

Pravilno izlazite: Kada izlazite iz autobusa, nemojte trčati niti gurati druge ljude. Pokušajte da ostanete organizovani i pratite uputstva vozača ili osoblja ako ih ima.

Odmaknite se od autobusa: Nakon što izađete, odmaknite se od autobusa i osigurajte da ste na sigurnoj udaljenosti od vatre i dima.

Pozovite pomoć: Odmah pozovite vatrogasce i hitnu pomoć kako bi došli na mesto događaja i pomogli u rešavanju situacije.

Pratite uputstva: Ukoliko postoje bilo kakva uputstva ili procedure za postupanje u takvim situacijama, pridržavajte se njih.

Pružite pomoć drugima: Ako primetite da neko ima poteškoća pri evakuaciji ili je povređen, pružite im pomoć koliko je to moguće, ali vodite računa da ne stavljate sebe ili druge u opasnost.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading