"AKO JE KRIV NEKA GA OBESE" Komšinica Dankinog ubice otkrila nove detalje o Dejanovom životu!

Autor:

Hronika

09.04.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni u jednom i u drugom selu meštani pričaju da ništa nisu čudno primetili kod Srđana i Dejana.

"AKO JE KRIV NEKA GA OBESE" Komšinica Dankinog ubice otkrila nove detalje o Dejanovom životu!

Foto: Republika.rs, facebook

Dejan Dragijević

Devojčica Danka Ilić (2) svirepo je ubijena 26. marta ove godine u Banskom Polju. Za zločin koji je zaprepastio sve u Srbiji osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot.

Ni u jednom i u drugom selu meštani pričaju da ništa nisu čudno primetili kod Srđana i Dejana. Samo da ju jedan dan videli policiju i čuli zbog čega su uhapšeni.

Selo Zlot i danas vrvi od policije.

- Niko vam ništa neće reći jer ljudi nisu sigurni sta se dogodilo. Ne postoji kuća gde on nije ušao kada je u pitanju pomoć oko vode ili čega god, znao je dosta poslova. Ja mogu samo da kažem da ako su to uradili oni su stvarno monstrumi koji zaslužuju bešenje, a ako nisu onda neka im Bog pomogne. Kada je Dejanu preminuo brat, nisam otišla da izjavim saučešće jer ako je to istina, onda ne želim ništa da njima. Mnogo mi je žao, sva se naježim kad se setim deteta - kaže komšinica porodice Dragijević iz Zlota za Telegraf.

Telo devojčice Danke Ilić (2) iz Bora još nije nađeno, iako potraga traje danima danonoćno u okolini Bora.

Posle pretraženih dvasetak lokacija koje su dobili osumnjičenih kao informaciju da je tamo telo ubijenog deteta, i dalje su policajci, vatrogasci i pripadnici drugih nadležnih službi bez traga.

Podsetimo, osumnjičeni radnici borskog JKP "Vodovod" Janković i Dragijević, kako se sumnja 26. marta udarili su devojčicu službenim kolima "fijat panda" u Banjskom polju. Po sopstvenom priznanju Dragijević je dete ubacio u kola, a potom je zadavio i bacio na obližnju deponiju. Telo je, kako je naveo na saslušanju, uz pomoć sada već pokojnog brata Dalibora (40) i oca Radoslava (73) 28. marta premestio na drugu lokaciju, ali niko ne želi da kaže na koju.

Stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović, kaže da je veliko pitanje šta su osumnjičeni zapravo uradili sa telom, a to će se saznati tek kad ga pronađu.

- Najverovatnije im je glavi bilo da se što pre reše tela. Davanjem novih i lažnih lokacija gde su ostavili telo, dovodi do toga da se istraga odugovlači, a vreme koje prolazi znatno utiče na to u kakvom stanju će biti pronađeno telo devojčice. Telo vremenom propada, a ukoliko uključimo u to i mesto na kome se nalazi, može da oteža samu procenu kako je nastupila smrt. Možda su posmrtne ostatke bacili, zakopali ili uradili još nešto monstruoznije - navodi Antonović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading