UHAPŠENI MLADIĆI ZBOG DROGE I ORUŽJA! Evo šta su sve pronašli kod ova dva osumnjičena lica!

Autor:

Hronika

05.04.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržavanje do 48 časova.

UHAPŠENI MLADIĆI ZBOG DROGE I ORUŽJA! Evo šta su sve pronašli kod ova dva osumnjičena lica!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su N. B. (2004) i S. O. (2001) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod N. B. pronašla 12 paketića sa oko 36 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, koji je, kako se sumnja, radi dalje prodaje, preuzeo od S. O.

Pronađeno oružje kod osumnjičenog 

U pretresu stana koji S. O. koristi policija je pronašla tri metka, pa se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zadržavanje do 48 časova i dalji postupak

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Podsetimo, policija u Kragujevcu uhapsila je D. S. (1995) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Tokom pretresa stana i drugih prostorija koje je koristio, pronađeno je oko 1,4 kilograma bele praškaste materije za koju se veruje da je amfetamin.

Nakon hapšenja, osumnjičenom je određeno zadržavanje u pritvoru do 48 sati, nakon čega je sproveden pred nadležno tužilaštvo u Kragujevcu uz podnošenje krivične prijave.

Sudija za prethodni postupak je donio odluku o pritvoru osumnjičenom u trajanju do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading