UHAPŠEN MUŠKARAC (29): Policija zaplenila veću sumu novca i narkotike u stanu osumnjičenog! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.03.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjeno više paketića droge.

UHAPŠEN MUŠKARAC (29): Policija zaplenila veću sumu novca i narkotike u stanu osumnjičenog! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Muškarac J. Đ. (29) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pronašla drogu, vagicu za precizno merenje i oko 4.500 evra u stanu koji koristi.

Uhapšen sa drogom i novcem


U stanu koji koristi, policija je pronašla oko 4.500 evra za koje se sumnja da je stečen dilovanjem narkotika, što dodatno komplikuje situaciju oko hapšenja J. Đ. iz Sombora.

- U pretresu stana koji osumnjičeni koristi policija je pronašla više paketića sa oko 40 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, vagicu za precizno merenje, 497.000 dinara i 3.090 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.-  saopštila je policija.

Procesuiranje osumnjičenog

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili J. Đ. i odredili mu zadržavanje do 48 časova. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su juče N. E. (24) i N. K. (20) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Privedeni osumnjičeni i pronađene droge

Sumnja se da su oni, juče,  prodali amfetamin tridesettrogodišnjem mladiću iz Čačka, koji je policija pronašla kod njega.

Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla amfetamin i marihuanu.
N. E. i N. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Protiv tridesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava

 Protiv tridesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading