PALI DILERI NA DELU! Evo ko su uhapšeni mladići iz Novog Sada!

Autor:

Hronika

20.03.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv tridesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava.

PALI DILERI NA DELU! Evo ko su uhapšeni mladići iz Novog Sada!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. E. (24) i N. K. (20) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Privedeni osumnjičeni i pronađene droge


Sumnja se da su oni, juče,  prodali amfetamin tridesettrogodišnjem mladiću iz Čačka, koji je policija pronašla kod njega.


Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla amfetamin i marihuanu.
N. E. i N. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Protiv tridesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava

 Protiv tridesettrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. Š. (20) iz Bačke Topole i N. M. (20) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Pronađene zalihe droge i opreme za pakovanje

 Policija je, prilikom pretresa stana koji su osumnjičeni iznajmili u okolini Subotice, pronašla i zaplenila oko 200 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, oko 1.300 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i aparat za vakuumiranje sa kesama.Policija je, takođe, zaplenila i novac i mobilne telefone. 

Privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su D. D. (51) iz Sevojna, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Narkotici pronađeni u automobilu

Policija je u vozilu „sitroen“ kojim je upravljao osumnjičeni, u fioci ispod suvozačevog sedišta, pronašla 266,9 grama materije za koju se sumnja da je kokain.

Priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading