UHAPŠENI TINEJDŽERI DILOVALI DROGU! Policija zaplenila zalihe narkotika i opremu za pakovanje! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.03.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjen novac i mobilni telefoni.

UHAPŠENI TINEJDŽERI DILOVALI DROGU! Policija zaplenila zalihe narkotika i opremu za pakovanje! (FOTO)

Foto: mup sRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. Š. (20) iz Bačke Topole i N. M. (20) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Pronađene zalihe droge i opreme za pakovanje

 

Policija je, prilikom pretresa stana koji su osumnjičeni iznajmili u okolini Subotice, pronašla i zaplenila oko 200 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, oko 1.300 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i aparat za vakuumiranje sa kesama.Policija je, takođe, zaplenila i novac i mobilne telefone. 

 

Privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su D. D. (51) iz Sevojna, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Narkotici pronađeni u automobilu

Policija je u vozilu „sitroen“ kojim je upravljao osumnjičeni, u fioci ispod suvozačevog sedišta, pronašla 266,9 grama materije za koju se sumnja da je kokain.

Priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading