POLICIJSKA AKCIJA U NIKŠIĆU: Uhapšen diler droge, u automobilu mu pronađeno više paketića opojnih supstanci!

Autor:

Svet

06.03.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interventna akcija u Nikšiću.

POLICIJSKA AKCIJA U NIKŠIĆU: Uhapšen diler droge, u automobilu mu pronađeno više paketića opojnih supstanci!

Foto: Shutterstock

Službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti u cilju suzbijanja ulične distribucije opojnih droga na teritoriji grada. Tokom ciljane kontrole vozila, koje je upravljao 20-godišnji P.M., pronašli su pet manjih PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje. Sumnja se da je u pitanju marihuana ukupne mase oko 13 grama.

Koordinacija sa državnim tužiocem

Uprava policije je, nakon pronalaska marihuane, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, postupala po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Izvršen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi P.M. U odnosu na pronađeno oružje, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću će izvršiti eventualnu kvalifikaciju dela.
 

- Tom prilikom pronađen je pištolj marke i 70 komada municije u ilegalnom posedu. Sa navedenim upoznat je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koji je naložio da se lice P.M. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, draženje i stavljanje u promet opojnih droga. P.M. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost- navodi se u saopštenju UP.

Podsetimo

Viši javni tužilac u Negotinu odredio je zadržavanje M.V. i A.C., oboje iz Majdanpeka, zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da su, radi prodaje, u svom stanu u Majdanpeku držali 7 tableta Buprenofrina, 60 tableta Flormidala i 210 tableta Ksalola.

Ove supstance su pronađene tokom pretresa stana tog dana. Prethodno je, primenom posebne dokazne radnje simulirane kupovine, utvrđeno da su prodali 8 tableta Buprenofrina za iznos od 1000 dinara.

Izvor (Borba.me)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading