MARIJA ŠERIFOVIĆ ĆE OVAKO SINU OBJASNITI DA IMA SAMO MAMU: Moćnim rečima svima ZAPUŠILA usta! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica dala odgovor koji su svi čekali!

MARIJA ŠERIFOVIĆ ĆE OVAKO SINU OBJASNITI DA IMA SAMO MAMU: Moćnim rečima svima ZAPUŠILA usta! (FOTO)

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović u decembru prethodne godine postala je majka, kada je na svet došao njen naslednik Mario. Iako vešto izbegava da priča o detaljima iz svog privatnog ćivota, ona je sada otkrila nove detalje o svom sinu, te priznala da je izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

Naime, kako je je Marija istakla, i pored ljubavi koju joj je sin doneo, majčinstvo joj je donelo mnogo ličnih izazova. Ipak, ističe da uživa u svakoj sekundi.

Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No, ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pevačica.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Marija Šerifović sa sinom

Šerifovićeva je takođe istakla da se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima, s obzirom na to da mu je ona jedini roditelj.

Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - ubeđena je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović sa sinom

Na pitanje kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je istakla da joj puno znače pozitivni i iskreni komentari koje dobija od svojih pratioca. Priznala je da su joj bili od pomoći i neki praktični saveti koje je primenila, te istakla blizak kontakt sa svojom publikom.

Inače, pevačica je priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a to je upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno - rekla je srpska pobednica na "Evroviziji", prenosi hrvatski Story.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović sa sinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading