VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšen muškarac iz Subotice zbog krijumčarenja migranata i droge!

Autor:

Hronika

22.03.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađena marihuana i duvan za žvakanje.

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšen muškarac iz Subotice zbog krijumčarenja migranata i droge!

Foto: MUP, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su uhapsili 42-godišnjeg muškarca iz istog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice, krijumčarenje ljudi, neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljen promet akciznih proizvoda. On se sumnjiči da je organizovao taksi prevoz iregularnim migrantima, kao i dostavljanje hrane, sredstava za higijenu i punjača za mobilne telefone, omogućavajući im ilegalan boravak u Srbiji.

Pronađena marihuana i duvan za žvakanje

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, policija je pronašla manju količinu marihuane, kao i 18 kilograma duvana za žvakanje. Osim krivične prijave za nedozvoljeno držanje opojnih droga, protiv njega je podneta i krivična prijava za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Zadržavanje i pritvor osumnjičenog

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Subotici odredio mu je pritvor do 30 dana. Očekuje se dalji razvoj situacije u ovom slučaju.

Podsetimo, Muškarac J. Đ. (29) iz Sombora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pronašla drogu, vagicu za precizno merenje i oko 4.500 evra u stanu koji koristi.

Uhapšen sa drogom i novcem

U stanu koji koristi, policija je pronašla oko 4.500 evra za koje se sumnja da je stečen dilovanjem narkotika, što dodatno komplikuje situaciju oko hapšenja J. Đ. iz Sombora.

- U pretresu stana koji osumnjičeni koristi policija je pronašla više paketića sa oko 40 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, vagicu za precizno merenje, 497.000 dinara i 3.090 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.-  saopštila je policija.Procesuiranje osumnjičenog


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili J. Đ. i odredili mu zadržavanje do 48 časova. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading