OTAC BIO NA METAR OD MRTVE ĆERKE, A DA TO NIJE ZNAO! Monstrumi skrivali malu Danku, pa NALETELI NA NJENOG TATU!

Autor:

Hronika

04.04.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladnokrvno odgovorili Dankinom ocu da je nisu videli, iako je devojčica tada već bila kod njih u kolima.

OTAC BIO NA METAR OD MRTVE ĆERKE, A DA TO NIJE ZNAO! Monstrumi skrivali malu Danku, pa NALETELI NA NJENOG TATU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora je ubijena, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja iz Palate Srbija. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić saopštio je detalje stravičnog slučaja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Društvene mreže

Ministar Gašić saopštio javnosti jezive detalje o ubistvu male Danke ilić

Vest da je dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se tragalo 10 dana, nađena mrtva, potresla je čitav region.

Retrospektivu monstruoznog zločina izneo je ministar policije Bratislav Gašić.

- Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni. Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili Srđan Janković i Dejan Dragijević je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom - rekao je Gašić, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Društvene mreže

 

- Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao Dejan Dragijević, a Srđan Janković je telo devojčice prebacio na zadnje sedište preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace. U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno - rekao je ministar.

Potom su se odvezli do deponije i telo devojčice bacili.

- O monstruoznosti svedoči i to da je na poziv direktora Dejan Dragijević otišao da traži devojčicu u Banjskom polju, svestan da ju je usmrtio. Tog dana na teritoriju Banjskog polja ušlo je 17 vozila, a samo su dva izašla van Banjskog polja, do dolaska policije i zaprečavanja puteva. To je bitno zato što je, bilo simptomatično da 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, tih 150 metara prelazili su pet i po minuta. Kao i što znamo da su na deponiji bili minut i 41 sekundu - kazao je Gašić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading