ISPOVEST KOSTINE RAZREDNE: ''Hodam kao zombi od 3. maja!''

Autor:

Hronika

04.04.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svedočenju u parnici koju je vodi 27 najbližih srodnika žrtava Koste Kecmanovića nastavnica je ispričala gde se nalazila u trenutku masakra i kako je preživela strahotu.

ISPOVEST KOSTINE RAZREDNE: ''Hodam kao zombi od 3. maja!''

Foto: Google maps, Facebook, Privatna arhiva

"Ovo nam je obeležilo živote za sva vremena. Svima nama. Od 3. maja funkcionišem kao zombi. Idem na posao i sve radim mehanički.", rekla je Nada Radonjić Bulatović danas pred Višim sudom u Beogradu. 

Ona je detaljno opisala kako je izgledalo kobno jutro i kako je primila stašne vesti o masakru u školi u kojoj radi.

- Na moju sreću, ako tako mogu da kažem, bila sam druga smena tog dana. Ustala sam skuvala kafu i tog jutra nisam ni uključila tv. Muž mi je polako i selektivno saopštavao da se  u školi desio taj užas. Moje dete ide u u tu školu iako ne živimo blizu. Upisala sam ga u "Ribnikar" zato što sam verovala da je najbezbednija škola u Srbiji. Svi mi koji radimo u školi smo tamo vodili svoju rođenu decu. Imali smo svog Dragana Vlahovića koji je bio tu uvek za nas, umirivao nas je i svojim blagim osmehom uveseljavao. Kada sam čula da je ranjen rekla sam "Nije valjda Dragan", kao da je neki drugi čovek manje vredan - rekla je Radonjić Bulatović  brišući suze koje su navirale. 

Razredna iz šestog razreda je Kostu upoznala godinu dana ranije, u njegovom petom razredu kada je došla da njegovom odeljenju predaje srpski jezik. To što je uradio 3. maja prošle godine bio je apsolutni šok za nju. Neutešna je što su nastaradala devetoro izuzetne dece.

- Želim da izrazim žaljenje što nisam imala privilegiju da učestvujem u odrastanju ovih naših anđela - rekla je nastavnica obraćajući se roditeljima ubijene dece. 

Foto:  

Dragana Tomić razredna 7/2 i direktorka škole Snežana Kenežević

Sutra 5. aprila pred sudom u najvećoj od više započetih parnica su pozvane da svedoče Kostina razredna u 7. razredu, tadašnja direktorka škole, kao i optuženi Vladimir i Miljana Kecmanović. Ovaj parnični postupak kolokvijalno se zove najveći jer je najveći broj tužilaca podneo zahtev za naknadu štete usled bola i patnje zbog gubitka najmilijih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/d4kRYDvTizM

Komentari (0)

Loading