SRAMNO! KAO DA SU ULOGE ZAMENJENE - Miljana sva u "BRENDOVIMA" I PUNA SEBE juče paradirala sudnicom dok roditelji ŽRTAVA idu povijene glave! JEDVA DA SE ČUJU (VIDEO+FOTO)

Autor:

Hronika

03.04.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su bili zgroženi njenim ponašanjem!

SRAMNO! KAO DA SU ULOGE ZAMENJENE - Miljana sva u "BRENDOVIMA" I PUNA SEBE juče paradirala sudnicom dok roditelji ŽRTAVA idu povijene glave! JEDVA DA SE ČUJU (VIDEO+FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Višem sudu u Beogradu prekjuče je ispitivanjem Vladimira Kecmanovića, oca dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara škole, nastavljeno suđenje njemu i njegovoj supruzi Miljani Kecmanović

Suđenje je, kao što smo napisali, nastavljeno je i juče, a nešto pre 11 sati, u Viši sud, stigla je Miljana Kecmanović odevena u crno od glave do pete. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

 

Sveže isfenirana frizura koju je sve vreme popravljala, naočare za sunce, visoke potpetice i šminka, svima su ovog prepodneva zapali za oko. 

Posmatrajući je, reporteri sa lica mesta javljali su da na njenom licu nema ni naznaka nervoze, i da je "hladna kao špricer". 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović sa advokatima 

 

Ona je,  za razliku od ranije, došla među prvima, sa tri advokata i jos kraćoj suknji.

Za razliku od Miljane koja je hodnicima suda paradirala podignute glave, a roditelji žrtava jedva da su se čuli. 

I dok je ona bila odevena u skupu garderobu, oni su došli u garderobi koja ne "vrišti" od luksuznih marki. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović i roditelji žrtava

 

Kao da su uloge zamenjene, i kao da su oni krivi za masakr koji je počinio njen sin. 

PODSEĆANJE NA JUČERŠNJE SUĐENJE

Kecmanović je prethodno izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda i tužilaštva, dok je najavio da na pitanja punomoćnika oštećenih neće odgovarati. Međutim, kako Tanjug prenosi, Kecmanović je, u nastavku suđenja, ipak, počeo da odgovara na pitanja oštećenih.

Advokat porodice Kecmanović Irina Borović rekla je novinarima da je  Kecmanović na sva pitanja oštećenih odgovorio, a da će u utorak nastaviti da odgovara, da bi potom odgovarala majka dečaka Miljana.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Porodica Kecmanović

 

Ne možemo davati više informacija, da ne bi narušili postupak, objasnila je ona, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

Advokat oštećenih porodica Marko Janković takođe se pozvao na obavezu čuvanja tajne, jer je javnost isključena sa procesa.

Nakon njega, odbranu će izneti i njegova supruga, a zatim i instruktor i vlasnik strljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca.

Kecmanović od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti. U Palatu pravde stigli su članovi porodice Aćimović, Čikić, Kobiljski, Negić, čija su deca ubijena u školi. 

Optužena Miljana Kecmanović došla je sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine i biće priveden iz Okružnog zatvora.

Roditelji žrtava u sudnici

U sudnici Višeg suda u Beogradu danas će biti prisutni i roditelji ubijene dece, jer je Više javno tužilaštvo u Beogradu odustalo od ispitivanja roditelja ubijene dece, kako bi im omogućilo da budu prisutni na suđenju kada optuženi budu iznosili odbranu i kako bi mogli da postavljaju pitanja.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava. Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca. 

Otac dečaka optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (7)

Loading
preterali ste

03.04.2024 13:10

kako vristi od robnih marki, ja vidim malu zenu sa viskom kg i neupadljivo obucenu.prikladno za mesto gde ide...roditelji stradale dece imaju firmirane torbe i garderobu..i za sta je to merilo...ma ajte molim vas

Odgovori 50 12
Ida

03.04.2024 17:22

@preterali ste - Preterali ste,@ jeste u pravu ste, skoro sve žene su brendirane, bar sto se tice torba, cizama, remena, a i sve su isto isfenirane! Ne znam poentu ovoga, a neistina

Odgovori 19 8
Sara

03.04.2024 16:46

Ma ne trebala doći pocepana ,zakazana i rešimo ni se slučaj

Odgovori 22 9
Ida

03.04.2024 17:19

Bome se moglo videti finih lepih skupocenih brendiranih primera torbica, remena, cizama, hlaca, i ostalog, sa obadve strane! Nismo mi coravi da ne vidimo, a vi ih slikate i objavljuje te, pa bar onda pazite pa slikajte samo Miljanu, ostale koje su brendirane ne

Odgovori 27 9