BAHATO I BEZDUŠNO! Miljana Kecmanović "PRESKOČILA" roditelje žrtava njenog sina kako bi zauzela mesto na OPTUŽENIČKOJ KLUPI! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj je sve šokirao!

BAHATO I BEZDUŠNO! Miljana Kecmanović "PRESKOČILA" roditelje žrtava njenog sina kako bi zauzela mesto na OPTUŽENIČKOJ KLUPI! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" stigla je danas u Palatu pravde na suđenje u krivičnom postupku koji se vodi protiv nje i njenog supruga Vladimira zbog sumnje da su sinu Kosti Kecmanoviću omogućili lako dostupnim oružjem kojim je 3. maja prošle godine pucao u školi.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/Nemanja Pančić

 

 

Majka dečaka ubice došla je u pratnji advokata među prvima. 

Foto: Republika.rs, ST/Nemanja Pančić

 

 

Nakon nje stigli su i roditelji žrtava, koji će danas nastaviti da postavljaju pitanja njenog suprugu Vladimiru.

Ono što je sve šokiralo danas u sudu je činjenica da je Kecmanovićeva, pre samog prozivanja u sudnicu, maltene "preskočila" sve roditelje žrtava kako bi zauzela mesto na optuženičkoj klupi. 

Republika

Foto: Republika.rs, ST/Nemanja Pančić

 

 

JUČERAŠNJE ROČIŠTE

Podsetimo, jučerašnjem ročištu roditelji ubijene dece postavljali su pitanja ocu dečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću.

Inače, na jednom od prethodnih ročišta odbrana Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", pokušavala je da svali krivicu za to što je dečak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Pravio dramu kada ga pitaju za sina

Inače, Kecmanovića su "izbacila iz takta" i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Kako pojašnjava izvor, odbrana Kecmanovića ima taktiku da svali krivicu na vlasnika streljane.

- Oni su tokom ispitivanja Kecmanovića donosili očigledne zaključke kojima su pokušavali da ukažu na to da Vladimir Kecmanović nije dao sinu oružje, već vlasnik streljane - kaže izvor "Blica".

Odbio da odgovara na pitanja

Svedočenje Vladimira Kecmanovića, tada ponovo je uznemirilo roditelje ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar", koji su na kraju ročišta iz sudnice izašli jako potreseni.

Inače, pred početak ročišta majka dečaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ni jednom se nije osvrnula što su oko nje roditelji dece koju je ubio njen sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading