MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA PONOSNO IŠETALA IZ SUDA! Miljana uzdignute glave napustila sudnicu pa otišla NA KAFICU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.04.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović je izašla iz sudnice uzdignute glave i skroz opušteno i otišla u kafić.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA PONOSNO IŠETALA IZ SUDA! Miljana uzdignute glave napustila sudnicu pa otišla NA KAFICU! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Danas u Višem sudu u Beogradu je bio nastavak suđenja Miljani i Vladimiru Kecmanoviću roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovća koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, kao i vlasniku i instruktoru u streljani, u kojoj ga je, kako se sumnja, otac učio da puca.

Miljana Kecmanović je izašla iz sudnice uzdignute glave i skroz opušteno i otišla u kafić.

Kako saznaje Republika ekskluzivno sa lica mesta Miljanu su advokati ostavili u sudu , izasli su pre nje iz sudnice, ali su se onda nasli u kafiću iza suda.

Dok je Miljana sedela unutra sa advokatima u lokal je ušla Nina Borović Kobiljski, majka ubijene devojčice Eme Kobiljski, međutim odmah je izašla iz kafića nakon što je ugledala majku Koste Kecmanovića.

Kako saznaje Republika sa lica mesta advokati Kecmanovića su rekli da je Vladmir odgovarao na sva pitanja bez zadrške i da će se sutra nastaviti njegovo ispitivanje.

Kako je Republika prava pisala, roditelji ubijene dece su na suđenju pitali Vladimira Kecmanovića kako je Kosta postao ubica pred očima roditelja.

Da podsetimo, Miljana Kecmanović, majka Koste, maloletnog masovnog ubice, došla je u 10.30 u Palatu pravde u crno-beloj haljini uzdignute glave.

Miljana je pre početka suđenja komunicirala isključivo sa advokatima, nije gledala oko sebe, nije se odazivala na ime. Vidi se da je pripremljena za ovo suđenje, skoncetrisana je. Njeni advokati Borivoje i njegova cerka Irina stajali su leđima okrenuti ka zidu, a Miljana naspram njih. Ledja je okrenula novinarima i reporterima. Prva je pojurila u sudnicu pre roditelja žrtava.

Vladmir Kecmanović je na suđenje doveden iz pritvora kroz garažu kako bi izbegao novinare i fotoreportere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kosta

01.04.2024 17:11

I kakvu je pila: crnu, s mlekom, bez sesera, gorcu, slađu, nes, to nam je veoma vazno!???

Odgovori 10 4
Milorad

01.04.2024 20:19

@Kosta - Vazno je da bezdusni neosetljivi stvor ima dovoljno para i moci da se izvuce i izbegne kaznu. Uziva u zivotu i ruga se zrtvama. da u njoj ima ista ljudsko zavukla bi se u misiju rupu. Ne bi nosem parala nebo, ali olos ne ume da se postidi.

Odgovori 11 4
Kosta

01.04.2024 23:49

@Milorad - @Milorad, Niko ne osporava to da Vladimir i Miljana nisu krivi, jesu krivi su jer im je maloletno dete ubilo drugare i coveka, oni moraju da odgovaraju, jer je mali maloletan i ubio iz njegovog postolja tu nema spora, mali mora na lecenje, ali ovo sa kavom i uzdignutom glavom nema veze sa vezom, niti je bitno jer Miljana nije izassla uzdignute glave, vidimo nismo corsvi, a i to sto je otišla na kavu, je nebitno, najbitnije je da se za zlocin odgovara, a ne kava i ostale nebu loze!