REPUBLIKA SAZNAJE: Roditelji UBIJENE DECE pitali Vladimira kako je njegov sin KOSTA KECMANOVIĆ pred očima majke i oca POSTAO UBICA!

Autor:

Hronika

01.04.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavilo suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović u Višem sudu u Beogradu.

REPUBLIKA SAZNAJE: Roditelji UBIJENE DECE pitali Vladimira kako je njegov sin KOSTA KECMANOVIĆ pred očima majke i oca POSTAO UBICA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook, privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovća koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, kao i vlasniku i instruktoru u streljani, u kojoj ga je, kako se sumnja, otac učio da puca.

Kako Republika ekskluzivno saznaje roditelji ubijene dece su na suđenju pitali Vladimira Kecmanovića kako je Kosta postao ubica pred očima roditelja.

Miljana Kecmanović, majka Koste, maloletnog masovnog ubice, došla je u 10.30 u Palatu pravde u crno-beloj haljini uzdignute glave.

Tu su skoro i svi roditelji ubijene dece.

Miljana je pre početka suđenja komunicirala isključivo sa advokatima, nije gledala oko sebe, nije se odazivala na ime. Vidi se da je pripremljena za ovo suđenje, skoncetrisana je. Njeni advokati Borivoje i njegova cerka Irina stajali su leđima okrenuti ka zidu, a Miljana naspram njih. Ledja je okrenula novinarima i reporterima. Prva je pojurila u sudnicu pre roditelja žrtava.

Ukoliko njen suprug Vladimir danas bude završio sa iznošenjem odbrane i Miljanu bi mogla da započne iznošenje svoje odbrane.

Vladmir Kecmanović je na suđenje doveden iz pritvora kroz garažu kako bi izbegao novinare i fotoreportere.

Ovaj krivični postupak se vodi protiv roditelja dečaka koji je izvršio ubistvo u školi, a pored toga, vode se i dva parnična postupka protiv porodice Kecmanović za naknadu nematerijalne štete zbog gubitka bliskih članova porodice i pretrpljenog stresa. Na ročištima se mogu čuti potresne priče članova porodica koje su izgubile svoje najmilije kobnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading