JEDAN OD NJIH DVOJICE SE VRATIO I PREBACIO TELO! Bratislav Gašić o najnovijim saznanjima istrage ubistva Danke Ilić

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić održava konferenciju za medije povodom ubistva Danke Ilić (2).

JEDAN OD NJIH DVOJICE SE VRATIO I PREBACIO TELO! Bratislav Gašić o najnovijim saznanjima istrage ubistva Danke Ilić

Foto: Printskrin/RTV PINK, Društvene mreže

Imamo informaciju da su ubice zakopale Danku Ilić prvo na deponiji, a da se onda jedan od njih vratio i premestio telo devojčice, naveo je Gašić.

- Doveli smo ih drugi dan, poligrafski ih testirali. Vozač automobila je imao zakasnelu reakciju na poligrafsko testiranje, dok  je suvozač imao reakciju odmah. Odmah smo im oduzeli automobile. Taj automobil je biop pun alata i rezervnih automobila. Njih dvojica su nas odveli do deponije da nam pokažu gde je telo, ali imamo saznanje da se jedan vratio 28. i da je prebacio telo na drugu lokaciju. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog svaljuju krivicu - rekao je Gašić.

On je rekao da je u trenutku kada je počela sednica Vlade dobio izveštaj iz Bora da su i jedan i drugi priznali krivicu.

- I tu informaciju sam doneo predsedniku. Zato je on objavio, ja ne vidim ništa sporno. Mi smo se jutros rano obratili javnosti i objasnili šta radimo od istrage. Kada sam ušao u salu dobio sam informaciju da je i drugi priznao krivicu, i da su pripadnici MUP-a na lokaciji - kaže Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading