MONSTRUMI KOJI SU UBILI DANKU TRUNUĆE U ZATVORU DO KRAJA ŽIVOTA! Advokat otkrio kolike kazne prete ubicama devojčice!

Autor:

Hronika

04.04.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni se terete da su počinili krivično delo teško ubistvo.

MONSTRUMI KOJI SU UBILI DANKU TRUNUĆE U ZATVORU DO KRAJA ŽIVOTA! Advokat otkrio kolike kazne prete ubicama devojčice!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić (2), Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću zaprećena je kazna od 10 godina do doživotnog zatvora, kaže advokat Saša Rajković.

Republika

Foto: Printscreen/Republika, Društvene mreže

Potraga za zakopanim telom Danke Ilić još uvek traje

- Oni se terete da su počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 9 KZ u vezi sa čl. 33 KZ, a za to je zaprećena i kazna doživotnog zatvora - navodi Rajković za Novosti.

Dodao je da će se sve okolnosti ovog zločina utvrditi u sudskom postupku.

Tužilaštvo u Zaječaru ranije se oglasilo i saopštilo da je Jankoviću i Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 4. 4. 2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26. 3. 2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 9 KZ u vezi sa čl. 33 KZ - navodi se u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Podsetimo, prema saznanjima Republike, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić,  dva počinioca Dejan Dragijević i Srđan Janković su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading