"KOLIKO ZNAM VOLE PIVO" ZA REPUBLIKU SE OGLASILE KOMŠIJE DANKINOG UBICE!

Autor:

Hronika

04.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su zatečene!

"KOLIKO ZNAM VOLE PIVO"  ZA REPUBLIKU SE OGLASILE KOMŠIJE DANKINOG UBICE!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ekipa Republike danas boravi u Banjskom polju, gde smo razgovarali sa komšijama jednog od ubica malene Danke Ilić. 

Nakon što nas je porodica Dejana Dragijevića oterala, i rekla da napustimo objekat, za Republiku su govorile komšije. 

- Ne znamo gde je uhapšen, bilo je danas policije. On i njegov brat su radili privatno oko građevine. Obojica su u JKP radili. Koliko znam vole pivo, ali ih nikad nisam video pijane. 

-Dejan je srčani bolesnik, pio je lekove za srce. To dete je imao dve godine, stvarno žalosno... - dodaju komšije. 

PODSETIMO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas najstrašnije vesti - mala Danka Ilić (2), koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, ubijena je. Vest je odmah odjeknula ne samo u Srbiji i regionu, već i u austrijskim i nemačkim medijima, koji su se proteklih dana uključili u potragu za njom nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem je devojčica koja podseća na nestalu Danku.

Međutim, austrijska policija je jutros potvrdila da devojčice i žene sa snimka, koji je nastao u Beču, nemaju veze sa nestankom male Danke iz Srbije. Nakon toga je stigla vest koje smo se svi plašili - Danka Ilić je ubijena, a dvojica muškaraca uhapšena su zbog ubistva i priznali su zločin.

Mediji iz regiona preneli su informaciju da su ubice male Danke Ilić pronađene kao i pojedinosti vezane za sam zločin. U pitanju su Avaz, Index, Slobodna Dalmacija, Jutarnji, Klix, ATV i drugi...

Portali iz BiH, kao i iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, pomno su pratili nestanak devojčice iz Bora danima, a onda je usledilo ono čega su se svi najviše plašili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading