"TO JE ZA MENE BIO ALARM" Oglasila se SRPKINJA koja je našla RUMUNKU sa snimka: LJUTA JE!

Autor:

Hronika

04.04.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričala je kako je stupila u kontakt sa Rumunkom koja se vidi na snimku.

"TO JE ZA MENE BIO ALARM" Oglasila se SRPKINJA koja je našla RUMUNKU sa snimka: LJUTA JE!

Foto: facebook.com vera marjanović

Novinarka uglednog austrijskog portala "Kosmo" koja je stupila u kontakt sa rumunskom državljankom A.C.S. (36) koja živi i radi u Beču, a koja je na snimku sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić uključila se u jutarnji program Kurir televizije.

Ispričala je kako je stupila u kontakt sa Rumunkom koja se vidi na snimku.

- Preko Fejsbuk grupe sam zamolila da se objavi apel da se za tim dvema ženama i detetom traga. Jedna naša žena je rekla: "Ovo je moja koleginica." To je za mene bio alarm. Uspela sam da stupim u kontakt prvo sa tom našom ženom. Ona mi je rekla da su njih dve koleginice i da su medicinske sestre. Rekla sam da odmah zove koleginicu i tražila njen broj. U međuvremenu sam kontaktirala s mojom redakcijom "Kosmo". Kontaktirala sam sa ambasadom Srbije, a onda su ambasada i moja redakcija bili u kontaktu sa policijom u Beču.

Žena sa snimka je bila jako uznemirena.

- Dva puta je išla u policiju. Ona je molila da je zaštite jer je dobijala informacije da se njeni snimci vrte na svim rumunskim i srpskim televizijama. Policija je gledala njene papire i njenog deteta. Policija se izvinila, otišli su. Zvali su je da potpiše protokol, ali ona je ljuta, uplašena. Da je jutros izašla sa detetom po mleko, da je neko od naših ljudi prepoznao, tu bi za pet minuta bila policija. Oteli bi joj dete iz ruku, nju bi uhapsili. Dok ona dokaže svoj identitet prošla bi haos.

Podsećamo, austrijska policija rano jutros oglasila se novim saopštenjem o Danki Ilić (2) i snimku dve Rumunke, koje su dovedene u vezu s nestankom devojčice s obzirom da je s njima snimljeno dete koje fizički podseća na malu Danku.

Naime, austrijska policija isključila je bilo kakvu povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading