U POTRAGU ZA DANKOM ILIĆ SE UKLJUČILI I HELIKOPTERI U BEČU: Na stanici gde je navodno viđena prisutan veći broj policijskih patrola!

Autor:

Hronika

03.04.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesovanje za nestalom devojčicom je sve veće kako među novinarima, tako i među građanima, a vest o njenom nestanku je potresla mnoge.

U POTRAGU ZA DANKOM ILIĆ SE UKLJUČILI I HELIKOPTERI U BEČU: Na stanici gde je navodno viđena prisutan veći broj policijskih patrola!

Foto: Shutterstock, društvene mreže

Austrijska policija je danas objavila nove informacije o nestanku srpske devojčice Danka Ilić koja je nestala prošle nedelje u Banjskom polju. Naime, kako je saopšteno, postoji velika verovatnoća da je devojčica zabeležena na snimku napravljenom na tramvajskoj stanici u Beču, nedaleko od glavne policijske stanice.

Interesovanje za nestalom devojčicom je sve veće kako među novinarima, tako i među građanima, a vest o njenom nestanku je potresla mnoge. Tramvajska stanica na kojoj je snimak nastao nalazi se svega 150 metara od glavne policijske stanice u Beču, što dodatno ukazuje na značaj ove lokacije u istrazi.

Austrijska policija je apelovala na sve građane koji su možda videli dve žene koje su zabeležene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju. Takođe, sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a prema informacijama sa sajta ''pronadjime.mup.gov.rs'', Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Vest o nestanku Danki Ilić preneli su svi mediji u Austriji, a njenu fotografiju danima dele i državljani Srbije koji žive u Beču, ali i širom Austrije, pokazujući tako solidarnost i podršku u potrazi za nestalom devojčicom.

Bečka policija je istakla da je veoma važno da se bilo kakve informacije, čak i anonimne, odmah jave policiji. Informacije se mogu dostaviti putem telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading