"PROŠAO SAM POLIGRAF, CILJ JE ZAJEDNIČKI ZA SVE - PRONAĆI DANKU" Oglasio se pradeda devojčice nakon saslušanja u policiji!

Autor:

Hronika

01.04.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ističe da je policija bila prisutna i obezbeđivala deo kuće, pružajući podršku porodici tokom ovog teškog perioda.

"PROŠAO SAM POLIGRAF, CILJ JE ZAJEDNIČKI ZA SVE - PRONAĆI DANKU" Oglasio se pradeda devojčice nakon saslušanja u policiji!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Već sedmi dan nema vesti o dvogodišnjoj devojčici Danki Ilić, a zajedništvo meštana Banjskog polja i cele Srbije se pokazalo kroz intenzivnu potragu koja traje od kobnog 26. marta, prenosi Informer.

Deda Dankine majke izražava šok i teškoće kroz koje prolazi njegova porodica, ističući da je majka devojčice u emotivnom haosu i da je podrška celog mesta od izuzetnog značaja. On ističe da je policija bila prisutna i obezbeđivala deo kuće, pružajući podršku porodici tokom ovog teškog perioda.

Teško joj je, kao i svima nama, ali ona je majka i samo ona zna kako joj je. Danima je noćila ovde, bila je uz porodicu, a policija je obezbeđivala deo kuće, mada sada su otišli za Bor, tamo su sve vreme - kaže deka.


Deda ističe da je i sam prošao poligrafsko testiranje, naglašavajući da je cilj svih isti - pronaći Danku.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13.45 sati kada je u borskom zaseoku Banjsko polje nestala dok je bila u društvu svoje trudne majke Ivane i trogodišnjeg brata na porodičnom imanju svoje majke.

Devojčica je prema tvrdnjama majke nestala dok je se ona okrenula da sinu da vode. Danka Ilić je u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Za devojčicom je raspisana žuta Interpol poternica.

Pojavio se novi trag istrage o nestanku male Danke Ilić.

Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu, prenosi Pink.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u sedmi dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading