KO JE ČOVEK KOJI TVRDI DA JE VIDEO DANKU ILIĆ?! Odmah prišao Rumunkama - EVO KAKO SU REAGOVALE!

Autor:

Hronika

31.03.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

KO JE ČOVEK KOJI TVRDI DA JE VIDEO DANKU ILIĆ?! Odmah prišao Rumunkama - EVO KAKO SU REAGOVALE!

Foto: Facebook, Shutterstock

Čovek koji je snimio dve žene sa devojčicom za koju se tvrdi da je Danka Ilić je poreklom iz Srbije i radi u Beču, piše Telegraf.rs.

Policija trenutno radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Kako pišu, on je pokušao da popriča sa dve žene koje su govorile rumunski jezik. One su dozivale dete koje je bilo sa njima, ali se ono nije odazivalo na to ime.

Podsetimo, devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Ovu informaciju smo dobili u 6. danu potrage za devojčicom Dankom Ilić, o kojoj se od utorka ne zna ništa.

Republika

Foto: Facebook, Shutterstock

Danka Ilić, Rumunke 

 

Policija u Srbiji neumorno radi na rasvetljavanju slučaja nestale dvogodišnje devojčice, koja je iščezla iz dvorišta kuće u Bansjkom Polju u Boru.

PODSEĆAMO

Osnivač Fondacije "Pronađi me", Igor Jurić, izrazio je uverenje da će slučaj nestale devojčice Danke Ilić iz Banjskog Polja kod Bora promeniti način na koji se traga za nestalom decom.

Jurić je istakao da je prvi put u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me", te da se nada da će ovaj novi pristup doprineti pronalasku male Danke. On je naglasio važnost povezivanja celokupnog regiona kako bi se sistem efikasno primenjivao, ističući da saradnja između Srbije i Republike Srpske predstavlja prvi korak ka ostvarenju ovog cilja.

Intenzivna potraga i uključenost više od 600 pripadnika MUP-a

Igor Jurić je istakao da, iako nema novih saznanja o nestaloj devojčici, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno radi na terenu, fokusirajući se na istragu koja uključuje blisku porodicu i prijatelje. Više od 600 pripadnika MUP-a uključeno je u potragu za malom Dankom, koja traje već šest dana.

Detalji o nestanku

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak u Banjskom polju kod Bora. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Karakteristični podaci o devojčici uključuju smeđu kosu, braon oči i visinu od oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cubanac

31.03.2024 13:52

Ako su prodali dete i to se dokaze a zamajavali policiju i narod neznam sta bi im covek uradio

Odgovori 17 0