IMA NEKOLIKO PROFILA! Policija "ČEŠLJA" društvene mreže majke Danke Ilić!

Autor:

Hronika

31.03.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proveravaju se sve poruke koje je slala i dobijala u prethodnom periodu

IMA NEKOLIKO PROFILA! Policija "ČEŠLJA" društvene mreže majke Danke Ilić!

Foto: facebook

Ivana Ilić, majka male Danke je sa policijskim službenicima odvedena u letnjikovac zbog rekonstrukcije događaja koji uzdrmao Srbiju. Pored telefona, pripadnici MUP-a navodno su izvršili uvid i u nekoliko njenih profila na društvenim mrežama.

Bageri, policija i vatrogasci već danima raščišćavaju dvorište i okolinu dvorišta gde je poslednji put viđena Danka. Takođe, pretraživani su i kanali oko dvorišta kao i Borsko jezero koje se nalazi nedaleko od mesta nestanka.

Juče su dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova u toku celog dana na maloj visini obletala područje. Krstarili su iznad dvorišta i šuma, a takođe se mogla čuti i motorna testera kojom se raščišćavao teren. Viđeni su i policajci sa lopatama, a u čitavom kraju vlada napetost da li je pronađen trag koji bi mogao da dovede do malecke.

Policija ispituje kontakte majke

Prema nezvaničnim informacijama, proveravaju se i Fejsbuk profili Ivane Ilić.

– Majka ima nekoliko profila na Fejsbuku, proveravaju se sve poruke koje je slala i dobijala u prethodnom periodu. Takođe, navodno se proverava njena komunikacija sa osobama iz Niša i Zrenjanina. Za sada nema zvaničnih informacija, niti detalja u vezi s proverom njenih profila na društvenim mrežama, kao ni da li postoji nešto što se kosi s istragom – navodi izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ob

31.03.2024 11:25

Kad li steže da fejsbuči??

Odgovori 66 6