CISTERNA SLETELA S PUTA I BLOKIRALA SAOBRAĆAJ: Nezgoda kod Lučana! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najverovatnije se radi o kvaru vozila.

CISTERNA SLETELA S PUTA I BLOKIRALA SAOBRAĆAJ: Nezgoda kod Lučana! (FOTO)

Foto: shutterstock

Danas popodne, na putu u naselju Kaona kod Lučana, došlo je do saobraćajne nezgode koja je izazvala obustavu saobraćaja na ovoj deonici. Kamion-cisterna, iz za sada nepoznatog razloga, sleteo je sa puta, blokirajući saobraćaj i stvarajući ozbiljne probleme u tom području.

Na društvenim mrežama, tačnije na Instagram profilu "192_rs", osvanula je fotografija koja prikazuje posledice ove saobraćajne nezgode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na slici se vidi kako je zadnji deo cisterne sleteo sa puta, dok je prednji deo blokirao celu saobraćajnu traku. 

Sudeći po komentarima ispod fotografije, reč je o kvaru vozila.

Detalji o uzroku nesreće još uvek nisu poznati, te se očekuje da će istraga nadležnih organa rasvetliti ovaj događaj. Međutim, činjenica da je kamion-cisterna sleteo sa puta upućuje na mogućnost tehničkog kvara ili ljudske greške kao potencijalne uzroke ove nezgode.

Kada je reč o održavanju vozila, važno je znati prepoznati znakove kvara. Pravovremena reakcija može spasiti mnogo vremena i novca. Neki od ključnih indikatora kvara uključuju neprirodne zvukove motora, vibracije prilikom vožnje, nepravilnosti u radu motora ili problem sa kočnicama. Ovi simptomi ukazuju na potrebu za detaljnom proverom vozila od strane stručnog mehaničara.

Redovno održavanje vozila ključno je za produženje njegovog veka trajanja i sprečavanje ozbiljnih kvarova. Redovne promene ulja, filtera, provjera kočnica i osnovno čišćenje i podmazivanje delova mogu sprečiti mnoge probleme pre nego što se i pojave. Takođe, redovno održavanje može poboljšati efikasnost goriva i smanjiti emisiju štetnih gasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading