MANIJAK PIPKAO DEVOJČICU I ISPITIVAO JE GDE ŽIVI: Putnik sprečio najgori scenario, hitno reagovao i preprečio put predatoru

Autor:

Hronika

30.03.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić nedavno je pokazao hrabrost i odlučnost sprečivši potencijalno opasnu situaciju u gradskom prevozu.

MANIJAK PIPKAO DEVOJČICU I ISPITIVAO JE GDE ŽIVI: Putnik sprečio najgori scenario, hitno reagovao i preprečio put predatoru

Foto: Republika

Jedan momak je primetivši sumnjivo ponašanje starijeg muškarca prema maloj devojčici, odlučio je da reaguje i zaštiti njen integritet.

Korak po korak, mladić je na društvenoj mreži X opisao svoj postupak, naglašavajući važnost reagovanja u situacijama koje mogu ugroziti bezbednost dece. Kada je primetio da stariji muškarac postaje preterano zainteresovan za devojčicu i počinje da je dodiruje, mladić nije oklevao već je odmah reagovao.

- Vozim se sinoć u gradskom prevozu. Između ostalih tu ja, nakon mene ušla devojčica od, cirka, 10-12 godina i stariji "gospodin". U toku voznje propituje on nju o tome gde živi, sa kim živi, počeo da je dodiruje. Naravno - reagujem - napisao je ovaj korisnik mrež X.

Kada je devojčica krenula da izlazi na svojoj stanici, stariji muškarac je isto učinio, ali je mladić brzom reakcijom sprečio potencijalno opasan scenario. Uz hrabru odlučnost, mladić je stao ispred starijeg muškarca i sprečio ga da izađe na istoj stanici, čime je zaštitio devojčicu od moguće opasnosti.

 

 

Ovaj hrabri mladić je iskoristio priliku da uputi apel roditeljima da razgovaraju sa svojom decom o važnosti bezbednosti. Savetovao je roditelje da podstaknu decu da budu oprezna, da ne otkrivaju lične informacije i da se odmah vrate kući iz škole. Njegova poruka o važnosti komunikacije između roditelja i dece dobila je podršku mnogih korisnika društvene mreže.

Nakon objave ovog događaja, mnogi korisnici su izrazili zahvalnost mladiću za njegov hrabar i odgovoran postupak. Komentari su se nizali, ističući važnost njegovog reagovanja i podržavajući njegov apel roditeljima da vode računa o bezbednosti njihove dece.

Ovaj primer hrabrosti i odgovornosti jednog mladića pokazuje koliko je važno biti budan i reagovati u situacijama koje ugrožavaju bezbednost drugih, posebno dece. Njegov herojski čin će sigurno inspirisati mnoge da budu pažljiviji i aktivniji u zaštiti najmlađih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading